Топ 5 дамски прически

By on March 14, 2012

Жените обичат да посещават фризьора също толкова, колкото и да си купуват нови дрехи, обувки и аксесоари. Ако имате нужда да промените имиджа си и да изглеждате стилно, то със сигурност се замисляте за нова прическа. Ще се изненадате колко много може да промени цялостната ви визия смяната на цвета и формата на косата. Подбрали сме за вас пет топ прически, сред които със сигурност ще откриете вашата.

Прическа Боб (Bob Cut)

Прическа Боб (Bob Cut)

Прическа Боб (Bob Cut)
Несъмнено в челото на всяка класация за прически е Боб. Тя е подходяща за дами с остри черти и продълговато лице. Прическата Боб е къса, като предната част на косата е малко по-дълга от задната. Тази визия е любима на звездите и най-вече на Джесика Алба, Парис Хилтън, Риана и Дрю Баримор. Тази прическа е истински хит, който ви дарява с усещане за лекота и свобода.

Дълга къдрава коса

Дълга къдрава коса

 

Дълга къдрава коса

На второ място в нашата класация е дългата къдрава коса. Това е може би най-предпочитаната прическа сред жените, а и сред най-харесваната от мъжете. Това е така, защото според тях всяка дама изглежда по-очарователна и привлекателна с дълга коса. Знаменитости като Меган Фокс, Майли Сайръс и Бионсе Ноулс са влюбени в тази прическа и често залагат на нея.

Къса пикси прическа

Къса пикси прическа

Къса пикси прическа

Късата пикси прическа доби популярност благодарение на звезди като Ема Уотсън, Виктория Бекъм и Кийра Найтли. Тя е страхотен избор за горещото лято, както и за жени с малко лице. Късата пикси прическа изисква доста смелост и решителност, за да се разделите с дългата си грива.

Права коса до раменете

Права коса до раменете

 

 

Права коса до раменете

Това е много често срещана прическа. Повечето жени, сред които Ума Търман и Шарън Стоун, я обожават, защото изглежда женствено и едновременно с това е лесна за поддръжка. Освен това тази прическа не се ограничава само до определена форма лице. Дами с различни черти изглеждат страхотно с нея.

Дълга чуплива коса

Дълга чуплива коса

Дълга чуплива коса

Не може да говорим за прически и да не споменем дългата чуплива коса. Вълнистата коса има обем без да е къдрава и придава много женствено излъчване и сексапил. Чупливата дълга коса не изглежда скучно и е лесна за поддържане. Дженифър Лав Хюит и Ашли Тисдейл са само част от звездите, които са влюбени в тази прическа.

 

 

Снимки: new-hair-style.com/ yourhaistyles.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>